Client:FCGroningen Jubileum
Date:maart 16, 2012

Jubileumfeest FC Groningen

Op 16 juni 2011 bestaat FC Groningen precies 40 jaar. Om dit jubileum te vieren werden er diverse activiteiten georganiseerd. Het meest in het oog springende moment waarop aandacht is voor het 40-jarig bestaan, is ongetwijfeld een groot FC Groningen jubileumfeest. Dit spetterende feest werd gehouden op vrijdag 3 juni in Martiniplaza in Groningen.

Tijdens het jubileumfeest wil FC Groningen de supporters, bestuurders, sponsors, spelers en oud-spelers en trainers en alle andere denkbare relaties van de club de mogelijkheid bieden om gezamenlijk een onvergetelijke avond te hebben in Martiniplaza. De topsporthal in Martiniplaza, normaal de thuishaven van basketbalclub GasTerra Flames, wordt voor één avond omgedoopt tot een echte FC Groningen-tempel. Tijdens deze bijzondere avond zijn er tussen 19.30 en 1.00 uur optredens van onder anderen Jannes, Jeroen van der Boom en de Crazy Guitars. Daarnaast  was er een speciaal muzikaal optreden zijn van een mystery guest.

A7Media Groep faciliteert de meercameraregistratie van het jubileumfeest van FC Groningen. Tijdens dit evenement werdt een 3- cameraregie ingezet wat direct werd vertoond op een groot led-wall. Daarnaast werden de beelden opgenomen voor archivering voor dit bijzondere event.